Tilbud og tilbudsaviser
 
Fokus og tilbud
   Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag fejrers.jpg
 

Kronprinsen bliver flot kørende...

Det har fundet vej til Rudersdal Avis, at Birkerød Torvedage forærer Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik en helt unik, kunstfærdig gave:
Læs mere: 
  
Se også vores omtale på Facebook 
 
 Fokus og tilbud

 
Loop Fitness Birkerød.jpg Velkommen til nyt medlem af Handelsstandsforeningen Birkerød
24 minutters fitness, det er nok
LOOP er fitness for helt almindelige mennesker. De 16 maskiner i træningscirklen er sammensat, så du kommer hele kroppen igennem på kun 24 minutter. Mød op som du er, og præcis hvornår du vil - og glæd dig til effektiv træning i en afslappet atmosfære.
 
Loop Fitness Birkerød_Fitness Rudersdal.jpg
 Læs mere her.. 
  Fokus og tilbud
   
PORTRÆTTER PÅ FACEBOOK

 
 

Øje for den høje kvalitet

Produkterne og den gode service sidder lige i synsfeltet, når Camilla og Linda byder inden for på Hovedgaden 35.

Facade og faciliteter hos Synoptik fremstår tiptopmoderne, så man skulle faktisk ikke tro, de fysiske rammer var designet af en 87-årig.
Det er ikke desto mindre, hvad der gør sig gældende for brille- og kontaktlinsekæden, der udvidede forretningsaktiviteterne til også at omfatte Birkerød for 16 år siden.
I dag er det Camilla og Linda, der styrer begivenhederne, og det har ifølge Camilla været en sand fornøjelse gennem de to et halvt år, hvor hun har hjulpet birkerødderne til større klarsyn.
"Vi har jo simpelthen så dejlige kunder," smiler hun.
"Når man har til huse i en forholdsvis lille by, kommer man jo tæt på hinanden, og givet det faktum, at vejledning og rådgivning i forbindelse med valg af briller samt linser er en tillidssag, kommer vi virkelig ind under huden på folk."
Læs mere på Facebook..
 
Fokus og tilbud

 


Lille My, stor passion

For Anne Munch Andersen resulterede en livslang kærlighed til håndarbejde i, at hun for lidt over fire år siden etablerede sig med egen forretning i Birkerød. Efterfølgende har man roligt kunnet fastslå, at hun har fået en solid succes strikket sammen.

Kan man virkelig leve af at sælge håndarbejdsartikler i Hovedgaden? Svaret er, at det kan man sagtens, så længe man brænder for det....
Siden Anne startede Lille My Strik og Sy i april 2014, har forretningen således kun vokset sig stærkere, og på en ellers stille onsdag i maj må interviewet sættes på stand by hele otte gange, fordi der er folk, der skal betjenes.
"Ja, jeg kan kun konstatere, at jeg må have de dejligste kunder i verden," klukker Anne.
"De bager kage til mig, tilbyder at passe forretningen, når jeg er væk, og er med på at ordne verdenssituationen, uanset hvornår de kommer ind i butikken."
Læs hele portrættet på Facebook her..

Læs mere om Lille My Strik og Sy lige her:
https://www.facebook.com/LilleMyStrikogSy/?ref=br_rs
 

 

Fokus og tilbud
 
Friluftsliv for fuld skrue

Står du og mangler en foldekniv, en flyverdragt, en frostfri sovepose eller måske et familietelt? Så skal du helt sikkert en tur forbi Rune i Outdoor 45.

Foråret viser sig ikke ligefrem fra sin hverken mildeste eller luneste side, da jeg dumper indenfor i Outdoor 45 på Hovedgaden 30....
Her venter der til gengæld et varmt håndtryk fra Rune Jørgensen, der af mange Birkerød-borgere vil være kendt som en altid smilende og serviceminded medarbejder i supermarkedsverdenen.

"Ja, jeg skulle lige have lidt luftforandring," griner Rune.
"Min passion for friluftslivet fornægter sig dog ikke, så da jeg fik muligheden for at vende tilbage til branchen, slog jeg til."

Manden med de mange salgstalenter er således udlært hos Spejder Sport, hvor han arbejdede i 11 år, inden en karriere inden for Dansk Supermarked gav ham bedre ballast og blod på tanden i relation til at få fod under eget forretningsbord.
Læs mere..
 

 

Fokus og tilbud
 
Absolutely Amazing...

Selv med snart 10 år på buksebagen i Birkerød formår Amaze til stadighed at forny sig, og det i så høj grad, at man netop har åbnet yderligere en afdeling i Espergærde.

Janne Schandorff lader til at være en særdeles tilfreds butiksindehaver, da jeg træder ind af døren til Hovedgaden 33. ...
Det kan heller man ikke fortænke hende i, for selv om forretningen blev født blot få måneder før finanskrisen, er det kun gået støt fremad for Amaze.
”Vi startede jo op, lige inden krisen fik det meste til at ramle over hele verden,” indleder Janne.....
Læs mere om Amaze på Facebook
 

  Fokus og tilbud
  Mode er vejen til Lykke
Med et gennemprøvet fashionkoncept i bagagen åbnede Ilse Lykke sin forretning i Birkerød Hovedgade for et år siden. Det har hun ikke fortrudt et sekund. At man sagtens kan overføre en forretningssucces fra en by til en anden, så længe man bare har viljen og visionerne på plads, er Ilse Lykke et godt eksempel på.
Læs hele dette portræt på Facebook
 

Fokus og tilbud
  Fokus på Birkerød Centrum i Rudersdal
 

Hosting og web-design: dyrbye.com & WEBBY Internetløsninger - www.webby.dk - www.rudersdalwebby.dk


 
Fokus og tilbud

Lodret line
Birkerød Butikkerne på Facebook
Nyheder og tilbud
Maj festival og svedige priser hos din Kop & Kande forretning
 
Maj Festival og svedige priser.jpg
 
Lille My Strik og Sy Stort udvalg af garn og sytilbehør_small.jpg
Small_Skoringen Birkerød_rieker sko forår_sommer 2018.jpg
Flotte sneakers til foråret hos SKORINGEN BIRKERØD