VOGELIUS GLOW & CARE
MERE END BARE HUDPLEJE
Mit navn er Mette Vogelius, og jeg er indehaver af Vogelius. Det hele startede med en hudplejeklinik og et ønske om at kunne tilbyde mere end bare hudpleje. I dag er Vogelius også en butik, der forhandler udvalgte accessories, tøj og lækkerier.

Vogelius_Glow and Care Birkerød.jpg
Vogelius er skabt med det formål at bringe det bedste frem i den moderne kvinde. Det gøres ved hjælp af målrettede og effektive behandlinger såvel som salg af lækre produkter. Med andre ord tilbyder vi forkælelse i alle dens former til kvinder i alle aldre.

Hudplejeklinikken Vogelius Glow & Care har jeg drevet med kærlighed i mere end 7 år. Helt fra start har det været et sted for forkælelse, der plejer mere end bare huden. Jeg arbejder nemlig ud fra en filosofi om, at effektiv hudpleje hænger tæt sammen med selvforkælelse og mentalt velvære.

Ved hjælp af en bred, men dybdegående viden omkring hud og dens pleje samt en række af de bedste hudplejeprodukter og -teknikker på markedet målretter jeg mine behandlinger, så de matcher netop din hud. Mine behandlinger kan blandt andet give en fastere, renere og mere livlig hud med en synlig glød. Men de handler om mere og andet end bare hud.

Med andre ord sætter jeg mine skønne kunder og deres egenomsorg i centrum. Dagligt oplever jeg, at min briks bliver forladt med fornyet energi, en strålende hud samt et ægte smil og knus. Det er her, jeg føler, at mit arbejde giver mening ned til mindste detalje.

Vogelius er siden da vokset og udvidet som forhandler af tøj, accessories og diverse lækkerier fra forskellige udvalgte brands. På den måde er Vogelius blevet stedet for den ultimative forkælelse af enten dig selv eller en, du holder af.

Du er altid mere end velkommen til at komme forbi min butik i Birkerød og se nærmere på mine varer. Du kan også allerede i dag læse mere om mine behandlinger her på siden og bestille en tid.
Jeg ser frem til at forkæle dig.
Læs mere og book en tid her: https://vogeliusglow.dk/
Lodret line
VOGELIUS Birkerød
   
Find tøjeksperten Birkerød på Facebook


Vogelius Logo.jpg

Adresse:
Hovedgaden 43.
3460 Birkerød
Mobil: 22 29 26 83

Butikkens åbningstider:

Man-tirs: 11.00-17.30
Onsdag: 11.30-17.30
Torsdag: 11.00-17.30
Fredag: 11.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00

Vogelius Glow.jpg


Mette Vogelius

• 1999 – Uddannet kosmetolog,
              Clinique Colette i Ordrup

• 2005 – Fysioterapeut, Københavns
              Fysioterapeutskole

• 2008 – Master i BBAM (Basic Body
              Awareness Methology),      
              Bergen Universitet
  
2013 – Selvstændig med hudpleje               og fysioterapi/
             kropsbehandlinger
  
• 2015 – Singel/Volume eyeh
             extension stylis
t