A. Madsen Guld Sølv Ure

 

På Birkerød Hovedgade ligger A. Madsen Guld Sølv Ure, som har været i familien Madsens eje i tre generationer.

 

Torsdag den 11. januar 2018 kan A. Madsen fejre 75 års jubilæum, og det skal fejres …


     Se jubilæumstilbud her.. 
 

Det var Anette Madsens bedstefar, urmager Alfred Madsen, der startede forretningen den 11. januar 1943, på Hovedgaden 26 i Birkerød, præcist samme sted, hvor forretningen ligger i dag.

 
A Madsen på åbningsdagen i 1943.jpg


Under krigen var det småt med varer, så Alfred Madsen startede med at reparere ure, og han blev en af de førende på sit felt ved at sætte udvalg og kvalitet sammen med god personlig betjening i højsædet.

 

Da Alfred Madsen døde i 1972, overtog hans søn Bent Madsen forretningen.  I dag ejes butikken fortsat af Bent Madsen, der stadig reparerer ure på værkstedet et par dage om ugen. Det nyder forretningen godt af, for Bent Madsen er i lighed med sin far, uddannet urmager og har en unik kompetence på området.

Men i dag går det meste af Bent Madsens tid med at fremstille kunst, skulpturer i granit og bronze, og han er at finde på udstillinger i hele landet.

 

Anette Madsen er ansat som direktør, og har været fast i forretningen de sidste 21 år. Før da hjalp hun til som ferieafløser og ’lørdagspige’. Anette Madsen havde ellers helt andre planer til at begynde med. Hun har læst til civiløkonom, og ved siden af sit job som revisorassistent hos Deloitte begyndte hun at læse cand.merc.aud. Men efter et års fravær savnede hun butikken, og derfor vendte hun næsen hjemad. Helt spildt er det jo heller ikke med årene på Handelshøjskolen, for i dag er det Anette Madsen, der står for alt inden for regnskab og bogføring.

 

A. Madsen Guld Sølv Ure er i dag en af Birkerøds ældste butikker, og som tredje generation i virksomheden sætter Anette Madsen en ære i at drive forretningen videre i samme ånd som i hendes bedstefars og fars tid. Det er stadig god service, stor erfaring og høj faglig ekspertise hos det faste personale, det handler om. Kundekredsen er da også for en stor dels vedkommende præget af tilbagevendende, trofaste kunder, der kommer fra Birkerød og de omkringliggende byer. Ofte er der også her tale anden og tredje generation, der kender og har handlet i A. Madsen.

 

Butikken har et bredt udvalg af både klassiske og moderne smykker, og i forretningen føres hele spektret fra dyre ure og smykker til små hyggelige venindegaver og alt det imellem.

 

Ud over Anette Madsen møder man i det daglige også Lene, der startede efter endt læretid for ca. 28 år siden og Gine, der i sin tid blev udlært i forretningen og har været ansat de seneste 13 år. Begge er meget vellidt af kunder og leverandører, og de kender alt til faget efter de mange år i branchen.

Endelig møder man også jævnligt Sofie og Sophie, der hjælper til enkelte eftermiddage og lørdage. Det er et par søde unge piger, der går i gymnasiet, og har jobbet i butikken ved siden af.

”Vi er som en lille familie, og den tid, pigerne har været ansat her, vidner om det gode arbejdsmiljø”, siger Anette Madsen stolt.

Anette Madsen følger nøje med i branchens udvikling og er blandt andet aktiv i brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere. Udover at deltage i diverse netværksmøder, som direktør Trine Thorning står i spidsen for, sidder Anette som intern revisor i foreningen.

 

Butikken markerer jubilæet med en reception på adressen torsdag den 11. januar 2018 fra kl. 15-19 hvor kunder, leverandører samt familie og venner af huset inviteres til lidt mad og drikke.

 

  A Madsen Guld, Sølv, Ure Birkerød, jubilæumstilbud 2017_

 A. Madsen, Guld, Sølv, Ure Birkerød
Lodret line
Se os på Facebook.jpg

A. Madsen, Guld, Sølv & Ure

A. Madsen

Adresse:
Hovedgaden 26
3460 Birkerød

Kontakt:
Telefon: 4581 0548
E-mail: info@a-madsen.dk
Internet: Direkte link

Åbningstider:

Man-fredag    10.00- 18.00
Lørdag    10.00- 14.00